Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Fructal prodaja počitniške hiške na Cresu, še pet jih bo na voljo

Gavza251b

Na prodaj so ponovno počitniške hiše v naselju Stara Gavza na Cresu, tokrat jih prodaja podjetje Fructal. Pred leti, ko je hiške v Stari Gavzi prodajal stečajni upravitelj Primorja, je bilo zanimanja za nakup veliko, padli so tudi rekordi.

Skupno se je družba Fructal odločila prodati šest hišk, so nam potrdili v podjetju. Prva je bila že prodana, 22. julija pa bo na prodaj druga. 50 kvadratnih metrov veliko hiško je konec junija kupec dobil za izklicno ceno 200.000 evrov, druga, ki se sedaj prodaja, je velika prav tako 50 kvadratnih metrov. Izklicna cena pa je 230.000 evrov. Povezava do licitacije: https://www.eborza.si/Licitacije_nepremicnin/62-0000392/

Kot smo poročali, je bilo za nakup 38 počitniških hiš pred dvemi leti veliko zanimanja. Stečajni upravitelj nekdanjega Primorja Rudolf Hramec je bil zadovoljen z izkupičkom v višini skoraj 7, 7 milijona evrov. Padli so tudi rekordi, ko je za dobrih 40 kvadratnih metrov veliko hiško, za katero je bila izklicna cena nekaj manj kot 80.000 evrov, na koncu kupec odštel kar 360 tisočakov.

(Foto: eborza.si)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kaj je pripomoglo k uspešni intervenciji tokratnega požara na Krasu? To sredo, takoj po 11.!

Preberi več

Prihaja poletna edicija VIP voditeljev! Ta torek, med 11. in 12.!

Preberi več

Tinder: Ključ do srca? Četrtek po 11.00 uri

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down