Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško

Politika zasebnosti

Zbirke osebnih podatkov

Radio Robin d.o.o., Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica v nadaljevanju Radio, zbira osebne podatke posameznikov, ki jih je zbral iz javno dostopnih virov ali v okviru zakonitega opravljanja svoje dejavnosti. Osebne podatke zbira z namenom promocije in obveščanja posameznikov o aktivnostih Radia.

Osebi podatki, ki jih Radio zbira so lahko: osebno ime, naslov stalnega ali začasnega bivališča, telefonska številka ter naslov elektronske pošte. Na podlagi izrecne, osebne in pisne privolitve posameznika pa Radio lahko zbira tudi druge osebne podatke.

Šteje se, da se posameznik, ki posreduje svoje osebne podatke preko elektronske pošte __@robin.si, preko telefonskega odzivnika ali sms nabiralnika strinja z uporabo svojih osebnih podatkov za namene neposredne promocije in obveščanja Radia. Radio sme na tak način uporabljati le tiste osebne podatke za katere ni potrebna izrecna, pisna privolitev posameznika iz prejšnjega odstavka. Posameznik lahko kadarkoli pisno na naslov info@robin.si ali preko telefona št. 05 /3302833 zahteva, da Radio trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen promocije ali obveščanja o aktivnostih Radia. Radio to nemudoma oziroma najkasneje v zakonskem roku 15 dni ustrezno preprečil uporabo osebnih podatkov posameznika ter o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil posameznika, ki je to zahteval (Zakon o varstvu osebnih podatkov, ZVOP-1, Uradni list RS 86/2004).

Šteje se, da je s prijavo v nagradno igro sodelujoči seznanjen, da upravljavka in njeni pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov, njegove osebne podatke obdelujejo in si jih medsebojno posredujejo za namen izvajanja nagradne igre, podelitve nagrade in neposrednega trženja.

Osebni podatki, ki jih upravljavka uporablja za neposredno trženje se hranijo do preklica oz. največ 5 let. Podatki o nagrajencu pa se hranijo do poteka zakonskega roka hrambe, če je vrednost nagrade višja od 42 EUR oziroma do izpolnitve namena, za katerega so bili posredovani. Osebne podatke, ki se zbirajo izključno za namen izvedbe posamezne nagradne igre (npr. registrska številka), pa se brišejo po koncu nagradne igre.

Do osebnih podatkov lahko dostopa oddelek marketinga, uredništva in informatike pri upravljavcu osebnih podatkov. Do njih lahko posameznik dostopa, zahteva popravek, omejitev obdelave ali izbris na naslovu: https://sodelujem.radio.si. Posameznik ima pravico do ugovora, do prenosljivosti podatkov in do vložitve prijave pri Informacijskem pooblaščencu.

S prijavo v nagradno igro, ki jo organizira Radio Robin d.o.o. za Radio Robin(v nadaljevanju: organizator) sodelujoči izrecno soglaša z objavo svojega imena in priimka na spletnem portalu Radia Robin v primeru, da bo v nagradni igri nagrajen. Organizator bo z namenom marketinga, reklamiranja in promocije podelitev nagrade fotografiral in snemal ter foto in video posnetke objavil na svojih medijskih oz. komunikacijskih kanalih. Organizator ima nad posnetki ter fotografijami stalne in neomejene pravice, tako teritorialno kot časovno ter kakorkoli drugače brez omejitev in neodplačno.

Upravljalec Radio Robin d.o.o. se zavezuje, da bo vse osebne podatke poslušalcev oziroma sodelujočih v nagradnih igrah, varovala v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov ter da jih ne bo posredovala tretjim osebam, razen njenim pogodbenim obdelovalcem.

volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down