Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Na oder Kulturnega doma Gorica prihaja niz komičnih predstav abonmaja Komigo

Kulturnidomgorica

V Kulturnem domu Gorica že poteka vpis v abonma trijezičnega komičnega gledališča. 21. Festival Komigo, ki so ga letos podnaslovili Vzemi si čas za smeh, ki je glasba duše! letos prinaša osem abonmajskih predstav in še pester nabor izven abonmajskih dogodkov.

Prva izven ambonmajska predstava Stena ob steni se je sicer že odvila, uradni začetek festivala pa bo v sredo, 17. aprila s predstavo slovenskega stand-up komika Vida Valiča Strast, dojenček in rompompom.

Med slovenskimi predstavami so še predstava Čudež, ki bo na sporedu v maju, Trio pupe in Pica za dva.

Glede italijanskih predstav pa naj omenim, da bodo letos gostje Paolo Rossi, Uccio De Santis in pa duo Microband iz Bologne oz. Vidma.“

našteva predsednik Kulturnega doma Gorica, Igor Komel in poudarja, da se bodo v sklopu letošnjega abonmaja poklonili tudi pesniku Karlu Destovniku – Kajuhu, s predstavo Kajuh sem jaz v režiji Darka Nikolovskega.

Vpis rednega abonmaja je sedaj v polnem teku. Moram priznati, da ponovno potrjuje, da se je ta naša iniciativa dobro ukoreninila v naš prostor, enako kot Komigo baby za naše najmlajše.“

Izven abonmaja bo na voljo devet dodatnih prireditev, ki bodo dodatno zaokrožile bogat spored letošnjega abonmaja Komigo.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down