Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Na ajdovski Območni obrtno-podjetniški zbornici letos podelili kar 54 priznanj

Ooz Ajdovscina
Foto: Facebook/Mateja Rosa

Vipavska dolina je znana tudi po uspešnih podjetnikih. Zato ni naključje, da je Območna obrtno-podjetniška zbornica Ajdovščina ena vodilnih zbornic v Sloveniji. Pohvalijo se lahko z zelo razvejano dejavnostjo in odličnim sodelovanjem z vsem podpornim okoljem, kjer vsi delajo v isto smer, to je v podporo gospodarstvu.

Pred kratkim so podelili kar 54 priznanj obrtnikom in podjetnikom, ki letos praznujejo okrogli jubilej. Direktor zbornice Marko Rondič je ob tem povedal: ''Na zbornici smo tudi letos podelili ta priznanja, skozi leto pa smo se bolj ali manj srečevali z novimi obremenitvami gospodarstva, s katerimi smo se sproti ukvarjali in skušali svojim članom kar najbolje pomagati pri soočanju z njimi. Dejstvo je tudi, da se nam predvsem v jesenskem času že kar pozna upad povpraševanja.''

Na zbornici si želijo nadaljevati s takšnim sekcijskim delovanjem še naprej. Tako bo njihova osnovna naloga še naprej ostala skrb za pravilno ravnanje in ugled vseh članov s spremljanjem zakonskih predpisov in predlaganjem sprememb in dopolnitev za dosego zaščite in razvoja obrtnega dela gospodarstva.

''Načeloma zbornica Ajdovščina nudi najširši spekter storitev za člane v celi Sloveniji. Nadaljevali bomo z enakim delom naprej, še posebej smo ponosni na naš Klub mladih podjetnikov, kjer se je angažirala mlajša generacija podjetnikov in prevzemnikov podjetij, s katerimi gradimo nove aktivnosti, ki jih bomo članom ponudili,'' doda Rondič.

Območna obrtno-podjetniška zbornica si v prihodnje obeta tudi več članov. Trenutno jih šteje 570, članstvo pa je prostovoljno.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Na mejo prihajajo Štorje s konfina - v ponedeljek po 11. uri!

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down