Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Brataševec prevzema krmilo uprave družbe Hit

Novi predsednik uprave družbe Hit je postal Sandi Brataševec, univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike in magister poslovnih ved z več kot 20-letnimi mednarodnimi izkušnjami na vodstvenih položajih v panogi javne mobilnosti in turizma. Prihaja iz družbe Nomago, kjer trenutno opravlja funkcijo svetovalca uprave.

Družbo Hit od januarja 2019 vodi Tomaž Repinc. Na njegov mandat, ki poteče konec letošnjega leta, je vezano tudi članstvo Lilijane Sirk in Nataše Tišma. Poleg slednjih je v upravi še delavski direktor Alan Bofulin, ki pa še naprej ostaja član uprave.

Brataševec bo polni petletni mandat nastopil s prvim januarjem, do takrat pa izjav ne želi dajati. So se pa oglasili v Sindikatu igralniških delavcev Slovenije (SIDS), v katerem novo vodstvo pozdravljajo:

''Sindikat SIDS pozdravlja odločitev nadzornega sveta HIT d.d. Preteklih pet let ni bilo preprostih, ampak se je zamudilo številne priložnosti, ki bi nas lahko danes umeščale bistveno višje kot zaključujemo pod upravo v odhodu. Nadejamo se, da bo nova uprava bolj prisluhnila opozorilom vseh socialnih partnerjev, posvetila pozornost glavnim pomanjkljivostim ter pravočasno in ustrezno urgirala. Predvsem pa upamo, da končno prihaja nekdo s pravo vizijo kako spraviti HIT na raven preteklih let tako po prepoznavnosti, kot tudi kvaliteti in realizaciji. Smo storitvena dejavnost in v naši panogi sta najpomembnejši le dve stvari, zaposleni in gostje, ravno to, kar je bilo v tem času najbolj zapostavljeno. Do prihoda nove uprave bomo skušali rešiti še določene odprte problematike, ki najbolj bremenijo zaposlene ter vestno zaključili leto s pričakovanjem božične nagrade.''

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Končno do vode iz Mrzleka - to sredo - takoj po 11.!

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down