Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

V novogoriško knjižnico poleti tudi na jogo in minute za zdravje

Knjižnice so za marsikoga obvezen postanek zlasti pred poletnim dopustom. Goriška knjižnica Franceta Bevka ostaja tudi v juliju in avgustu odprta kot doslej, njenih devet krajevnih knjižnic pa s petkom prehaja na poletni urnik.

V garaži medtem na novo sezono čaka bibliobus, direktorica Irena Škvarč pa napoveduje razgibano dogajanje tudi v poletnih dneh:

Tudi to poletje bodo bralci lahko brali knjige iz vrečk presenečenja, ki so med omejenim poslovanjem med epidemijo prišle še bolj do izraza.

Nadaljuje se tudi akcija Primorci beremo, ki se odvija tudi v Lavričevi knjižnici Ajdovščina, ki bo v juliju in avgustu med tednom odprta nekaj ur manj, ob sobotah bo osrednja knjižnica zaprta, bo pa vsako poletno soboto odprta podružnica v Dobravljah. V ajdovski knjižnici poudarjajo, da lahko člani kadarkoli dostopajo do elektronskega gradiva in izbirajo med več kot 1.300 naslovi e-knjig.

Brskanje po spletu je postalo še lažje v Goriški knjižnici F. Bevka, kjer so pred kratkim postavili šest brezžičnih točk, ki omogočajo brezplačen dostop do interneta.

(Foto: GKFB)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Koraki do uspeha: Martina Alma in Milena Peterc

Preberi več

Novogoriški SNG praznuje kar 2 jubileja

Preberi več

RADIO ROBIN na Festivalu goriške obrti in podjetništva 2024

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down