Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Tatjana Mihelj z novim videospotom "Ples v dežju" (VIDEO)

Tatjana Mihelj

Tatjana Mihelj je v Goriških štorijah odplesala ples v dežju.

Zmagovalna pesem MMS 2021 je dobila še videozgodbo

Desetega julija, ko se je v Avditoriju Portorož odvil jubilejni 40. festival Melodije morja in sonca, je zmagovalka Tatjana Mihelj prejela tudi denarno nagrado za snemanja svojega prvega videospota, ki jo je prispevalo Turistično združenje Portorož. Priljubljena glasbenica je najprej konec avgusta izkoristila vroče in sončne dneve, se sprehodila po ulicah Pirana ter se – kljub strahu pred višino – povzpela tudi na 47 metrov visok zvonik na griču ob stolni cerkvi sv. Jurija in njegovega angela. Septembra pa je zaključno snemanje dobilo svoj epilog še v Ljubljani.

Premagala strah

Snemanje videzgodbe za zmagovalno pesem MMS 2021, Ples v dežju, se je začelo na piranskem zvoniku, kjer pa je bilo vsaj na začetku prisotno kar nekaj strahu. »Priznam, da me je strah višine, zato sem bila na vrhu zvonika sprva zelo zadržana. A ker sem imela ob sebi vrhunsko ekipo in podporo najbližjih, je snemanje tega prizora na koncu uspelo brez težav. Zvečer nam je uspelo ujeti tudi čudovit sončni zahod. Vreme nam je bilo resnično naklonjeno in nastali so zares prekrasni posnetki«, je ob predstavitvi videospota svoje strnila misli Tatjana Mihelj. »Posebej sem hvaležna Avditoriju Portorož, občini Piran ter župniji Piran z župnikom Zorkom Bajcem, ki so nam prijazno priskočili na pomoč in poskrbeli, da so stvari potekale nemoteno, ne glede na zahtevnost projekta.« Snemanje na Obali je bilo po besedah primorske pevke namreč zelo naporno, saj je trajalo neprekinjeno skoraj 20 ur. Z ekipo so se po popoldanskem in večernem snemanju v Piranu odpravili še v Avditorij Portorož, kjer se je kadriranje na gledališkem odru in v avli zavleklo pozno v noč. Zato so se na koncu skupaj odločili, da spanja ne bo. Na znamenitem Tartinijevem trgu so namreč želeli ujeti še sončni vzhod. Celotna ekipa je bila dobro uro pozneje tako že zbrana na romantično mirnem in spokojnem trgu, Tatjana, sicer že malce utrujena, pa je tu posnela še zadnje prizore svoje poletne zgodbe.

Nočna snemanja

Zgodba zmagovalne skladbe Ples v dežju se odvija tudi v Ljubljani, kjer se je del zmagovalne ekipe še povečal. »Poleg avtorjev Žige Pirnata, Andraža Glihe, Željka Mladenovića, stilistke Vesne Mirtelj ter vizažistk Polone Slabe in Veselinke Miletić v videospotu sodelujeta še vrhunski plesalka Noemi Capuano in violončelistka Kim Kozlevčar. Ob tako profesionalni ekipi je bilo res veselje ustvarjati. Skupaj smo preživeli kar nekaj ur, kadre pa smo snemali ob čudovitem sončnem zahodu in vzhodu. Nočna snemanja so bila sicer naporna, vendar smo se kljub vsemu tudi zabavali in se marsikateri prigodi na terenu iz srca nasmejali,« je za zaključek povedala Tatjana Mihelj, ki je vesela, da je zmagovalna pesem MMS 2021 dobila tudi vizualno podobo.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Končno do vode iz Mrzleka - to sredo - takoj po 11.!

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down