Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško

SKUPAJ ZA KRAS - DOBRODELNA DRAŽBA

Ogenj je uničil več kot 3.600 hektarjev goriškega in komenskega Krasa. Najhujši požar v zgodovini Slovenije je razdejal naravo in hudo zarezal v naš vsakdan. Trajalo bo desetletja, ne le leta, da pokrajina in vasi okrevajo. Pri zagonu novega življenja lahko vsi pomagamo s sodelovanjem na posebnih dogodkih in v akcijah SKUPAJ ZA KRAS. Srca se polnijo, ko dajemo, ne le ko prejemamo.

Ena izmed akcij je tudi dobrodelna dražbe na www.skupajzakras.si pri kateri v spomin na svoj prispevek prejmete eno od del akademskih umetnikov, podpisanih dresov najboljših slovenskih športnikov, dizajnerskih kosov znanih oblikovalcev ali prestižnih polnitev slovenskih vinarjev. V zbirki so dres Tadeja Pogačarja, slovenske košarkarske in odbojkarske reprezentance, pa dela nagrajenih slovenskih akademskih slikarjev in grafikov, prt Mateje Benedetti iz kolekcije Ane Roš in redke vinske steklenice znanih vinarjev.

Na povezavi www.skupajzakras.si si lahko ogledate izdelke in sodelujte v odprti dražbi. Naj z vašo pomočjo iz pogorišča zraste novo življenje.

Deli z drugimi:
Aktualno

5 dobrih novic iz domačih krajev... ta petek po 11ih

Preberi več

Dan tehnične kulture in Radio Robin V ŽIVO

Preberi več

NAGRADNA IGRA: ABONMA ZA OTROKE

Preberi več

Volitve predsednika RS 2022 in LOKALNE VOLITVE 2022 - pravila oglaševanja

Preberi več
Ne zamudi
Podkasti Radia Robin
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down