Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

SKUPAJ ZA KRAS - DOBRODELNA DRAŽBA

Ogenj je uničil več kot 3.600 hektarjev goriškega in komenskega Krasa. Najhujši požar v zgodovini Slovenije je razdejal naravo in hudo zarezal v naš vsakdan. Trajalo bo desetletja, ne le leta, da pokrajina in vasi okrevajo. Pri zagonu novega življenja lahko vsi pomagamo s sodelovanjem na posebnih dogodkih in v akcijah SKUPAJ ZA KRAS. Srca se polnijo, ko dajemo, ne le ko prejemamo.

Ena izmed akcij je tudi dobrodelna dražbe na www.skupajzakras.si pri kateri v spomin na svoj prispevek prejmete eno od del akademskih umetnikov, podpisanih dresov najboljših slovenskih športnikov, dizajnerskih kosov znanih oblikovalcev ali prestižnih polnitev slovenskih vinarjev. V zbirki so dres Tadeja Pogačarja, slovenske košarkarske in odbojkarske reprezentance, pa dela nagrajenih slovenskih akademskih slikarjev in grafikov, prt Mateje Benedetti iz kolekcije Ane Roš in redke vinske steklenice znanih vinarjev.

Na povezavi www.skupajzakras.si si lahko ogledate izdelke in sodelujte v odprti dražbi. Naj z vašo pomočjo iz pogorišča zraste novo življenje.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Obiskali smo skupine za samopomoč - ponedeljek ob 11.00 uri

Preberi več

Dober dan, župan: Valter Mlekuž (Bovec)

Preberi več

Dobre zgodbe tedna. Petek po 11. uri

Preberi več
Ne zamudi
Pokrovitelji
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down