Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

ROBINOVIH 30: MANCA ŠPIK - VIP koncert na Radiu Robin (VIDEO)

Untitled Design 2024 05 27t205606.750

V okviru niza koncertov Robinovih 30, nas je v našem Robinovem koncertnem studiu obiskala izjemna pevka Manca Špik!

Ob jubilejni koncertni turneji, s katero obeležuje 20. obletnico svoje glasbene kariere, je Manca obiskala tudi Goriško. Le kdo ne pozna njenega božajočega, a odločnega glasu, ki že dvajset let navdušuje poslušalce z brezčasnimi melodijami?

Vse te pesmi - Oba, Serenada, Le enkrat se živi, Kjer pomol poljubi morje, Po tebi mi diši ljubezen, Na valentinovo, Prijatelj, Limonada, Zvezala bi si krila, Baila baila baila, Iz prve roke, Ljubezenska puščica in še mnoge druge - so vzrok za številne nasmehe in solze na obrazih njenih poslušalcev. Z najnovejšo avtorsko pesmijo "Če verjameš v ljudi", ponovno v duetu s Kvatropirci, Manca nadaljuje glasbeno pot, ki je postala popotnica za vse generacije. 

Glasbeni projekt, ki ga je Manca z ekipo pripravljala več kot pol leta, je svojo premiero doživel na razprodanem koncertu v blejski Festivalni dvorani. Sedaj pa po razprodanih koncertih na Bledu, Murski Soboti, Tolminu, Ormožu in Laškem, njena glasbena karavana prihaja tudi na Goriško - tik pred svojim velikim koncertom v Vipavskem križu, se je oglasila tudi v Robinovem koncertnem studiu.

Koncert ste lahko poslušali preko Robinovih frekvenc, ogledali pa preko spletnega portala Robin.si.

GLAVNI POKROVITELJI:

Glavni Pokrovitelji 1200x474 (1)

ZLATI POKROVITELJI:

Zlati Pokrovitelji Web 1200x500
Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Inovativna Goriška - sreda 11.00 ura

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down