Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

ROBINOVIH 30 – intimni glasbeni koncert na Radiu Robin: SIDDHARTA akustično (VIDEO)

Koncert Siddharta


Veseli nas, da so se kot prvi na naše vabilo odzvali člani legendarne skupine Siddharta. Prav z njimi bomo otvorili niz VIP radijskih koncertov, ki smo jih poimenovali Robinovih 30.

Tik preden pridejo v naše kraje, kjer bodo nadaljevali s svojo Prepovedano turnejo 2024 (13. aprila v Športnem centru Šempeter - Vrtojba), se bodo ustavili tudi v našem Robinovem koncertnem studiu, kjer bodo poskrbeli za krasen akustični večer, prepleten s starejšimi in novejšimi uspešnicami.

Koncertu lahko prisluhnete 1. aprila 2024, ob 20.00 uri, na Robinovih frekvencah, ogledate si ga pa lahko preko našega portala robin.si, kjer bo potekal video prenos tega dogodka, ki ga nikakor ne smete zamuditi.

Radio Robin praznuje 30. rojstni dan, zato smo se odločili, da bomo ta pomembni jubilej praznovali skupaj z vami skozi celo leto. Vsak mesec vas bomo povabili k spremljanju VIP radijskega koncerta, v Robinovem koncertnem studiu. Gostitelj vseh VIP radijskih koncertov bo Jan Vehar.

Doživi nepozabne glasbene trenutke z najljubšimi glasbenimi izvajalci in se prepusti vznemirljivemu vzdušju. Prijavi se in z malo sreče osvoji brezplačni vstopnici za naslednji koncert. 

Glavni pokrovitelji:

Glavni Pokrovitelji

Zlati pokrovitelji:

Zlati Pokrovitelji Web
Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Končno do vode iz Mrzleka - to sredo - takoj po 11.!

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down