Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Robin HUD festival v Deželi prijateljev 2024

Dezela Prijateljev 2024 Web 1200x800

V nedeljo 2.6.2024, vabljeni v Deželo prijateljev, ki bo združevala dva festivala: Robin HUD festival in Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici!

Robin HUD festival se bo odvijal v mestnem parku Borov gozdiček. Najmlajši bodo odkrivali številne pravljične dežele in uživali v pestrem dogajanju na osrednjem odru!

Začnemo ob 10. uri, ko nam bodo v sklopu uradnega odprtja festivala zapeli vrtčevski otroci in si izmenjali kamenčke prijateljstva. Sledijo Mladi talenti, osnovnošolski učenci, ki se nam bodo predstavili z različnimi popevkami in pričarali pravo festivalsko vzdušje. Ob 15:00 nadaljujemo s petjem in nastopom otroškega pevskega zbora POŠ Ledine.

Ne zamudite tudi nastopa energične Tanje Žagar ob kateri se bomo zavrteli takoj po 15 uri!

Dogajanje na odru pa bomo zaključili s predstavo Junaški jelen, ki na slikovit način spodbuja ljubezen do okolja in v kateri skupaj spoznamo, kako pomembno je razvrščati odpadke, saj lahko s tem rešimo življenje marsikateremu drevesu, živali in človeku.

OBISKOVALCE BOMO ZABAVALI IN NAVDUŠEVALI TUDI V DEŽELAH: 

  • PEHTINA DEŽELA Z ŽIVIMI ŽIVALICAMI 
  • GUSARSKA DEŽELA
  • DEŽELA MAČKA MURIJA
  • KEKČEVA DEŽELA
  • SREDNJEVEŠKA DEŽELA

Festival za ljubitelje živali pa se bo odvijal na travniku pred mesto palačo. Na festivalu bodo konji, psi, mucke, dihurčki, insekti, kače, plazilci, ptice, papige, ovčke, terapevtske živali, službene živali, junaki, delavnice, lov na zaklad, pasje tekme, grad, poligon in še in še.

Več o programu si preberi tukaj.

VSTOP PROST!

»Dva brezplačna festivala, združena pod imenom Dežela prijateljev, sta že leta 2019 in 2023 Novo Gorico spremenila v raj za otroke in njihove starše. Na travniku pred mestno hišo je mrgolelo ljubiteljev živali, Borov gozdiček pa je oživel in pokal po šivih s pomočjo Robin Hud festivala. »

DEŽELA PRIJATELJEV JE SKUPNI PROJEKT RADIA ROBIN IN ŽURNALA 24, V SODELOVANJU Z MESTNO OBČINO NOVA GORICA.

GLAVNI POKROVITELJI:

Glavni Pokrovitelji Telop

ZLATI POKROVITELJI:

Zlati Pokrovitelji Telop

POKROVITELJI:

Telop Navadni Web Rhf
Deli z drugimi:
Najbolj brano
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down