Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Na Bovškem "dolge vrste ob blagajnah preteklost"

V Bovcu se veselijo odprtja novega trgovskega središča, ki se razprotira na dobrih 1200 kvadratnih metrih, celotna investicija je bila ocenjena na okvirno 4 milijone evrov.

Trak nove trgovine SPAR so prerezali predstavniki podjetja Spar Slovenija in župan Občine Bovec Valter Mlekuž, ki je ob odprtju poudaril, da se v Bovcu začenja neka nova dimenzija trgovinske ponudbe za domačine in turiste: „Sem že pred 8 leti, ko sem prvič kandidiral, rekel: en trgovski center pa bom pripeljal v Bovec. Ni bilo lahko, je bilo prepričevanja ogromno in ko sem dobil vabilo, da grem na otvoritev, sem rekel – to je bil eden največjih dosežkov v mojem mandatu.“

Mlekuž je ob tem napovedal, da bodo v Bovcu prihodnje letoob bencinski črpalki dobili še en supermarket z nekaterimi spremljajočimi trgovinami, in dodal, da so kot kaže dolge vrste ob blagajnah za preteklost.

V novem središču je 22 zaposlenih, pretežno iz Bovškega.

Odprtje trgovine je pospremila tudi donacija trem lokalnim organizacijam, Tekaškemu društvu Bovec, ki bo denar namenilo za nakup opreme za atlete, Prostovoljnemu gasilskemu društvu Bovec za nakup zaščitne gasilske opreme ter Vrtcu Bovec za nakup knjig in rekvizitov.

(Foto: občina Bovec)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Končno do vode iz Mrzleka - to sredo - takoj po 11.!

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down