Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Moderne in kakovostne vitrine za dnevno sobo

Kavč, mizica, komoda za televizor in TV, kaj več še potrebujete za v dnevno sobo? Seveda je vse to dovolj, vendar dnevna soba nista samo televizor in kavč. Je pomemben prostor, kjer preživimo veliko časa, se družimo, zabavamo in sproščamo. Zato je pomembno, da je opremljena tako, da se v njej dobro počutimo. To pomeni, da poleg vseh omenjenih kosov razmišljamo tudi o tistih, ki morda niso nujno potrebni, vendar bistveno pripomorejo k boljši kakovosti bivanja.


Nepogrešljivi kosi pohištva v dnevni sobi
Med nepogrešljivimi kosi pohištva v dnevni sobi so zagotovo kavč, televizor, komode za televizor in klubska mizica. Tu in tam bi kdo morda izpostavil še kak tabure, fotelj, pa morda visoko vitrino ali nizko komodo. Čeprav v sodobnih dnevnih sobah ne opazimo velikokrat steklenih vitrin in visokega pohištva, pa v praksi le-to pride še kako prav.


Zakaj potrebujete komodo oz. vitrino v dnevni sobi?
Komoda ali vitrina v vaši dnevni sobi je lahko visoka, nizka, velika ali majhna. Kakršnakoli je, predstavlja dragocen prostor za shranjevanje in razkazovanje stvari, ki jih imate radi. Čeprav so visoke komode bolj primerne za skrivanje stvari, pa so steklene vitrine narejene zato, da v njih pokažete stvari, ki so vam všeč. Največkrat se v njih znajdejo stekleni ali keramični izdelki, spominki in okrasni elementi, ki vašemu domu dodajo vaš okus, stil in dušo. Poleg dodatnega shranjevalnega prostora je komoda ali vitrina tudi prijetna popestritev prostora, še posebej, če je ta velik in odprt.


Različne oblike pohištva za dnevno sobo
Pohištvo za dnevne sobe je različnih oblik in velikosti. Lahko izberete že sestavljen sestav, ki točno predvideva postavitev posameznih elementov v prostor. Lahko kupite komplet, katerega elemente poljubno postavite po prostoru, lahko pa se poigrate z modularnimi sestavi. Glede na vaše želje in potrebe so vam na voljo elementi različnih oblik, postavitev, materialov in velikosti. V velikih dnevnih sobah, kjer je na voljo veliko prostora, se lahko poigrate z različnimi sestavi in morda tudi stili, medtem ko je za manjše dnevne sobe potreben nekoliko preudarnejši razmislek o postavitvi.


Kakšen stil izbrati?
Kakovostno pohištvo za dnevne sobe je dandanes na voljo v različnih oblikah, velikostih, barvah in kombinacijah. Med najbolj priljubljenimi je še vedno skandinavski stil, ki slovi po naravnih materialih in barvah ter nevpadljivih elementih. Priljubljen je tudi moderni stil, ki se odraža z izčiščenimi linijami v beli ali črni barvi ter rustikalni stil, ki slovi po masivnem lesu, temnejših barvah in bogatih detajlih. Seveda pa v dnevne sobe vedno bolj prihaja tudi futurizem, ki ga prepoznate po izčiščenih linijah, trendovskih barvah in futurističnih oblikah.

Objava je sponzorirana.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Inovativna Goriška - sreda 11.00 ura

Preberi več

Na mejo prihajajo Štorje s konfina - v ponedeljek po 11. uri!

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down