Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Kavčič praznoval s Trussardijem. Ta bo Slovenijo obiskal že to nedeljo.

Vipavskega kuharskega mojstra Tomaža Kavčiča je bilo nedavno zaslediti tudi v italijanskem rumenem tisku. Povabljen je bil namreč na praznovanje 40. rojstnega dne Tommasa Trussardija iz znamenite družine, ki je ustanovila modno znamko Trussardi. Slavljencu je „podaril“nekaj svojih specialitet.

Tomaž Kavčič je za Radio Robin povedal: „Tako sem pač navajen, da praznih rok ne grem. Kaj bi drugega nesel kot nekaj, kar sam naredim. Tako da sem nesel, ja, dve tri stvari. Eno jed, potem sem nesel ta moj gin in še eno dobro slovensko vodo. Zanimivo je bilo.

Trussardija in Kavčiča povezuje dobrodelna organizacija: „O dobrodelnosti redkokdaj govorim. Rad sem dobrodelen, tega pa ne stavim na veliki zvon. Sem edini Slovenec v organizaciji Chefs for Life, pač Chefi za življenje. Imamo tam nekje štiri do pet prireditev na leto in v tej organizaciji je tudi gospod Tommaso Trussardi.

Organizacijo ne sestavljajo samo kuharski mojstri, ampak predvsem tudi poslovneži in osebe iz področja šov biznisa, pretežno iz Lombardije in Veneta, pa tudi Furlanije Julijske krajine, še pojasnjuje Kavčič. „V tej organizaciji sem že tri leta. On se je tej organizaciji pridružil nekje pred dvema letoma in tam sva se tudi spoznala. Za Radio Robin tudi lahko povem, da gospod Trussardi pride v nedeljo v Slovenijo, to nedeljo. Tudi zaradi enega projekta. Bo dva dni v Sloveniji. Potem se bo vsekakor še letos vrnil še z enim projektom. Kaj je to, se bo vse zvedlo.

še nekoliko skrivnostno napoveduje Kavčič, ki se je sicer na slavju srečal tudi s Trussardijevo nekdanjo soprogo Michelle Hunziker.

(foto: osebni arhiv Tomaža Kavčiča)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down