Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Investirajte v uspešen partnerski odnos

Pred mikrofonom smo gostili dr. Andrejo Pšeničny, psihologinjo in psihoterapevtko, idejno vodjo programa Partner 360, ki pomaga pri iskanju odgovorov na vprašanja:

Kako postanem in ostanem zaželen partner? 
Kako se pripravim na uspešno partnerstvo?
Kako lahko izboljšava obstoječe partnerstvo?

Gostja pravi, da je letni delež razvez glede na število sklenjenih zakonskih zvez v Sloveniji skoraj 40%, v svetu pa je to povprečje okrog 50%, zanimiv je podatek, da število samskih v Sloveniji znaša približno 400.000 in da se 40 % otrok v Sloveniji rodi v zakonski zvezi.

Vsi si želimo biti ljubljenji in sprejeti. Vsi si želimo dobrega partnerja ali partnerko. Seveda, si vsi želimo tudi ljubiti. Kaj gre torej tako zelo narobe, da je verjetnost, da bomo zgradili in ohranili dolgotrajno partnerstvo celo manjša od naključnega metanja kovanca?

Program Partner 360 je zasnovan na inovativni znanstveni metodi, ki posamezniku omogoča zaznavanje lastnih kapacitet za partnerski odnos, mu ponuja možnosti nadgradnje in na ta način izboljšuje njegove zmožnosti da izgradi in ohrani kvaliteten partnerski odnos. S tem izboljšujemo stanje na  ravni posameznika, kakor tudi stanje v celotni družbi.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Ne vem, kaj naj z otrokovo jezo in agresijo – četrtek na Robinu

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down