Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Incastra: zeleno, trajnostno in digitalno

InCastra bo v petek, 29. septembra in soboto, 30. septembra 2023, že šesto leto zapored navdušila Ajdovščino in širšo regijo. Letošnja rdeča nit je 'zeleno, trajnostno in digitalno', zato bo posebna pozornost namenjena trajnostnim praksam, inovativnim rešitvam in zelenim projektom, ki jih bodo predstavila ajdovska podjetja.

O pomenu Incastre in novostih, ki jih prinaša letošnja različica smo spregovorili v ponedeljkovi oddaji, ki je tokrat potekala iz Robinovega studia v Ajdovščini. Kaj pomenijo Hitri zmenki z delodajalci bo povedala direktorica LUA Eva Mermolja. Potrkali smo tudi na vrata Regijske razvojne agencije Rod, ki vpeljuje mlade v svet podjetništva predvsem z vidika projekta Mladin Incastra ter spregovorili o pomenu sodelovanjem z lokalnimi podjetniki.

Kaj pomeni Incastra za lokalno okolje je povedal Matjaž Bajc, podžupan občine Ajdovščina. V studiu pa se nam je pridružil tudi predstavnik podjetja L-inox, ki je povedal več o pomenu sodelovanja na Incastri ter vpeljevanju trajnostnega razvoja v proizvodnjo.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Koraki do uspeha: Katja Kralj in Karra

Preberi več

Ta ponedeljek, takoj po 11. uri, v živo iz studia v Ajdovščini: 160 letnica Lavričeve knjižnice

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down