Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Hvala Robin, ker ste!


„Bilo je fantastično, končno ste nazaj, Robin je zakon, hvala ker ste“… to je le nekaj besed tistih, ki smo jim z Robinovo zabavo polepšali soboto. Preko 10.000 obiskovalcev je bilo navdušenih nad pestrim programom, ki smo ga tudi tokrat pripravili po ključu, „za vsakega nekaj“. Kljub povsem poletni, vroči soboti, se je na travniku pred občinsko palačo že ob 17,00ih trlo predvsem mlajših navdušencev nad skupino Polkaholiki, ki nas je uvedla v žur, kot smo ga bili vajeni na Robinovih zabavah doslej. Tudi tokratna je nakazala slovo poletju in obeležila občinski praznik MO Nova Gorica, ki ga le ta praznuje prav 9.septembra. Predvsem pa smo lahko, po treh letih premora, Robinovci s poslušalci spet praznovali 29. rojstni dan radia.


„Bilo je res kot v starih časih“, so bili navdušeni tisti, ki so travnik povsem zapolnili med koncertom Mirana Rudana inDesign, sledil je Pero Lovšin s Španskimi borci, z njim je v Novo Gorico privelo rockovsko vzdušje in za najbolj vztrajne je zabavo zaključila mlada, obetavna skupina Koala voice. Za presežek je poskrbel Klemen Slakonja, ki je dejal da je „nadnavdušen“ nad publiko. Zelo pomembno je, kakšna energija prihaja od obiskovalcev… in res lep občutek, ko pride do teh spontanih momentov na odru“, je povedal. Z besedami „Hvala Nova Gorica, hvala Robin“, so pred mikrofon stopili tudi ostali nastopajoči. Rudanu se je, kot je dejal po koncertu: „Napolnilo srce“. „Bilo je enkratno, Goričani so vedno bolj rockerski, že velikokrat sem koncertiral na Goriškem, a danes je bilo preprosto najboljše“, pa je po koncertu povedal Lovšin.


Za še bolj praznično vzdušje so poskrbeli tudi Združeni pihalni orkestri Goriške in župan MO Nova Gorica Samo Turel z nagovorom, v katerem je izpostavil pomen sodelovanja in lokalnega medija za širši prostor.
Klemen Mozetič, vodja projekta: „Robinova zabava ni le sklop koncertov, je dogodek, ki povezuje ljudi. Zato smo še toliko bolj veseli, ko slišimo, da je to najlepši dogodek v Novi Gorici“. Martina Arčon, odgovorna urednica: „Robinova zabava je dogodek, ki poveže poslušalce in vse, ki dihajo z Robinom, v skupno zgodbo, ki nam da zaleta za ustvarjanje novih vsebin v našem etru“. Vedno znova se potrjuje naš slogan „Brez tebe, ni mene“… poslušalci so tisti, ki nam rišejo nasmeh na usta in ki tudi s prisotnostjo na zabavi potrjujejo, da le skupaj lahko ustvarjamo najlepše zgodbe. Želim, si, da bi bilo skupnih zgodb še veliko!“ Bila je sončna sobota in bilo je sončno vzdušje… kot že dolgo ne! Hvala, ker ste!

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

Ta torek, takoj po 11., gostimo Anjo Mugerli

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več

Zate dragi moški – četrtek na Robinu

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down