Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Vita Benedetič slavila v Trstu, Žiga Božič na Bledu, Tadeja Petrič najbolje balinala v Bistrici pri Tržiču

V Trstu je v soboto potekal mednarodni atletski miting za člane. Po kratkih počitnicah sredi avgusta so atleti AK Gorica spet pridobili na formi.

V skoku s palico je bila prva Vita Benedetič, sicer tudi letošnja finalistka v skoku s palico na evropskem prvenstvu do 20 let v Izraelu.

V finalu teka na 100m je bil drugi Lan Costantini, tretji pa Žiga Božič. V finale se je uvrstil tudi Maj Cizera Turk, ki je bil finalist v troskoku na že omenjenem evropskem prvenstvu do 20 let.

Trener Oliver Batagelj iz AK Gorica je z rezultati zadovoljen:

Že naslednji dan, torej včeraj, se je Žiga Božič udeležil še mednarodnega mitinga različnih starostnih kategorij na Bledu in zmagal v teku na 200m pri mlajših mladincih. Čez 14 dni sledi Pokal Slovenije za člane, kmalu za tem pa še Atletski pokal za starejše mladince.

Za konec se bomo posvetili še drugim športom. V Bistrici pri Tržiču je bilo v nedeljo na sporedu državno prvenstvo v igri v krog za članice in mladinke. V članski konkurenci je slavila balinarka Podskale Vipava Tadeja Petrič. Pestro je bilo tudi v Solkanu, kjer se je okoli 300 udeležencev udeležilo tradicionalne Soške regate, jutri pa se v Novi Gorici začenja svetovno prvenstvo šolanih psov.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več

Zate dragi moški – četrtek na Robinu

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down