Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

V Renčah pripravljajo sprejem za srebrno Majo Corsi!

Članica Kotalkarskega kluba Renče Maja Corsi je uspešno nastopila na finalnem tekmovanju World Cup Artistic International Series v umetnostnem kotalkanju, ki je prejšnji teden potekalo v Argentini. Z drugega konca sveta se vrača s srebrnim odličjem, ki ga je osvojila v kategoriji kadetinj.

World Cup International Series 2023 je najmočnejše svetovno tekmovanje. Veliki finale je bil namenjenem 10 najboljšim iz predtekmovanj, ki so potekala na različnih kontinentih. Za tekmovalce iz Evrope je predtekmovanje za svetovni pokal potekalo na Opčinah pri Trstu pred tremi tedni.

Iz renškega Kotalkarskega kluba sporočajo, da bodo Majo pričakali in se njenega uspeha poveselili v torek, ob 18.00 uri.

Poleg Maje so na tekmovanju na Opčinah za slovensko reprezentanco nastopile tudi tri mlajše tekmovalke v kategoriji cicibank, ki so hkrati zabeležile svoje krstne nastope na pomembnem mednarodnem tekmovanju svetovnih razsežnosti. Ela Stibilj je osvojila 7. mesto, Keli Ludvik je bila 9., Žanet Šinigoj pa je dosegla 14. mesto.

Foto: Facebook/Kotalkarski klub Renče

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kako čezmejno somestje diha s filmom? V ponedeljek po 11. uri!

Preberi več

Tinder: Ključ do srca? Četrtek po 11.00 uri

Preberi več

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down