Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

V Renčah pripravljajo sprejem za kotalkarske reprezentant(k)e

V zaključnem delu tekmovanja Artistic International World cup, ki je potekalo v kraju Opčine pri Trstu, je umetnostna kotalkarica iz KK Renče Maja Corsi kot zadnja nastopajoča iz slovenske reprezentance v kategoriji mlajših mladink v prostem programu osvojila tretje mesto v izjemno močni konkurenci, za njo je zaostala tudi lanskoletna evropska prvakinja. Obenem je s svojim nastopanjem in doseženim številom točk potrdila uvrstitev med peterico najboljših iz svetovnega pokala.

Izkupiček renških kotalkarjev, ki so s slovensko reprezentanco nastopili na letošnjem svetovnem pokalu, sta dopolnila še Nace Blažica z zmago med mlajšimi dečki in Ela Stibilj z osvojenim tretjim mestom v kategoriji cicibank. Za reprezentanco so iz Kotalkarskega kluba Renče nastopile še Brina Munih, Ester Božič in Špela Fornazarič med cicibankami ter Keli Ludvik med mlajšimi deklicami.

Slovenijo sta zastopali še Neiša Vukmirovič iz KUK Nova Gorica in Giulia Lodolo iz zamejstva.

3 medalje in kopica odličnih uvrstitev je razlog, da bodo danes, ob 19. uri na renškem kotalkališču za reprezentante pripravili poseben sprejem.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Inovativna Goriška - sreda 11.00 ura

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down