Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

V nedeljo druga meddruštvena tekma na novi skakalnici na Kovku

Foto: Goriški portal

Skakalno društvo POK to nedeljo, s pričetkom ob 13. uri, prireja meddruštveno tekmo v vse bolj popularnem in razvijajočem se Skakalnem centru na Kovku. Prišli bodo tekmovalci iz 8 različnih klubov iz cele Slovenije.

''Organiziramo meddruštveno tekmo za vse otroške kategorije in veterane, v kolikor se bodo slednji udeležili. Pričakujemo nekje med 50 in 60 tekmovalcev iz celotne Slovenije. Te meddruštvene tekme so lepa priprava na sezono, ki se nam začenja septembra,'' pove trener Mitja Velikonja.

Domači Skakalni klub POK bo nastopil v popolni zasedbi s 13 tekmovalci, po poškodbi se vrača tudi najobetavnejši adut Mark Štrancar. Letos se v klubu nadejajo obetavne sezone s posamičnimi medaljami ter izvrstnimi skupnimi uvrstitvami v posameznih kategorijah: ''Cilj je ostati konkurenčen ostalim klubom, imamo nekaj perspektivnih fantov in deklet, tako da računamo na lepe uvrstitve v skupnem seštevku med 6, nekateri med 10, da ostanemo na sredini in da smo konkurenčni tudi naprej.''

Klub tekmo prireja od leta 2014, v novem skakalnem centru pa bo dogodek organiziran drugič. Dela tam sicer potekajo dalje, pred kratkim so dokončno uredili sodniški stolp in okolico, asfaltiralo se je del cestišča, ki omogoča boljšo dostopnost.

Organizatorji na Gori kljub kakšni stopinji manj obljubljajo fantastično vzdušje, za hrano in pijačo bo poskrbljeno, manjkal ne bo niti srečelov.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Na mejo prihajajo Štorje s konfina - v ponedeljek po 11. uri!

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down