Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Upor navijačev ND Gorica, danes dan D za Arčona?

Nad upravo Nogometnega društva Gorica se zopet zgrinjajo črni oblaki. Članska ekipa je ob veliki izenačenosti Prve lige Telemach na predzadnjem mestu, a največ zgražanja je povzročil šokanten izpad iz Pokala Union proti tretjeligašu iz Vipave. Zaradi omejenosti proračuna denarja za prepotrebne odmevnejše okrepitve ni bilo, navijaška skupina Terror Boys pa je rezultate v zadnjem obdobju označila za blamažo in razprodajo ugleda primorskega nogometnega ponosa.

Kot smo lahko prebrali na družbenih omrežjih, so zvesti privrženci temu pripravljeni narediti konec. Na tekmi 11. kroga prve lige proti Mariboru 2. oktobra, ravno ko klub praznuje 75. obletnico delovanja, pripravljajo upor proti upravi oziroma., kot so sami zapisali, vojno napoved. Pred nekaj dnevi so sporočili, da je njihovega dialoga z vodstvom nepreklicno konec.

Upor navijačev pa še zdaleč ni največja težava, s katero se plavo-beli ubadajo v tem trenutku. V medijih smo lahko prebrali, da so glavni sponzorji že dlje časa nezadovoljni z delom predsednika Harija Arčona, pozivi k odstopu pa niso zalegli. V javnost je dolgo sporočilo, ki vsebuje kar 10 razlogov, zakaj je upravni odbor Arčona prijavil disciplinski komisiji, podal kar član klubske uprave Aleš Kocjančič.

Prav današnji torek naj bi za predsednika Arčona bil „dan D,“ saj se bo sestal s predstavniki sponzorjev in podpornikov kluba. Prisluhnilo naj bi se načrtom in kratko- do srednjeročni viziji kluba. Po omenjenem sestanku bo klubska uprava pripravljena javnosti kaj več razkriti. Ali se bo Arčon obdržal na čelu Gorice in kako bo to sprejelo okolje, bomo izvedeli že čez kakšen dan.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Inovativna Goriška - sreda 11.00 ura

Preberi več

Na mejo prihajajo Štorje s konfina - v ponedeljek po 11. uri!

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down