Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Tik pred iztekom prvenstva in pred pokalnim finalom preobrat: Namesto Srebrniča Stojaković

Novica, da prihaja do sprememb na trenerskem mestu pri modrobelih, je najprej pricurljala na dan v srbski javnosti, nato pa zašla še v slovenske medije. Danes je tudi uradno. Članske ekipe ND Gorica ne bo več vodil Miran Srebrnič, pač pa dosedanji trener mladinske ekipe beograjskega Partizana Nenad Stojaković.

Ugibanja v medijih je danes s sporočilom za javnost zaključil predsednik kluba Uroša Blažica: "V slovenskih medijih smo v preteklih dneh zasledili precej informacij v povezavi z možnimi kadrovskimi spremembami v Nogometnem društvu Gorica. S tem v zvezi sporočamo, da je sprejeta odločitev strokovnega vodstva kluba, da vodenje članskega moštva v prihodnji sezoni prevzame Nenad Stojakovič. Nenad se je trenerskemu štabu pridružil že v tem tednu."

"Dosedanji trener prvega moštva in legenda kluba Miran Srebrnič ostaja naš član tako do konca sezone kot tudi v prihodnje. S svojimi bogatimi izkušnjami, znanjem in predanostjo klubu bo še naprej aktivno deloval  in pomagal, da bo Gorica uspešna na vseh področjih," je zapisal predsednik Uroš Blažica na spletni strani kluba.

Miran Srebrnič je za naš radio povedal: "Menjave trenerjev v nogometu so nekaj normalnega, to zelo dobro razumem, vse skupaj pa je bilo nerodno izpeljano. Ponujeno mi je bilo, da vodim ekipo do konca sezone, ampak glede na okoliščine sem se odločil, da to za ekipo, klub, mesto in tudi za mene ni dobro."

Goriška legenda še ocenjuje, da je bil kot trener prve ekipe letos zelo zadovoljen, "kljub vsem težavam, ki so bile prisotne, je bila prava energija ekipe, privržencev, navijačev. Srečen sem, da smo na zadnjih dveh domačih tekmah končno napolnili stadion."

Na vprašanje, v kakšni vlogi ostaja v klubu, Srebrnič odgovarja na kratko: Stvar dogovorov.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down