Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Svetik in Černigoj v ženski rokometni, Vinčić in Kovačič v moški odbojkarski ekipi za Pariz

Maja Svetik Gre Na Oi

Izvršni odbor Olimpijskega komiteja Slovenije je včeraj imenoval slovensko reprezentanco za olimpijske igre v Parizu. Na njih bo med 26. julijem in 11. avgustom nastopila najštevilčnejša slovenska ekipa doslej, saj jo bo zastopalo kar 90 športnic in športnikov iz 17 panog.

V slovenski ženski rokometni reprezentanci, v katero je selektor Dragan Adžić moral uvrstiti 17 igralk, sta se med potnicami v francosko prestolnico znašli tudi 19-letna Ajdovka Nena Černigoj, igralka domačega Mlinotesta, in izkušena Maja Svetik, nekdanja kapetanka Mlinark, ki trenutno igra za avstrijski Füchse.

Svoj seznam je objavila tudi moška odbojkarska reprezentanca – za medaljo se bosta še s preostalimi 12 soigralci borila veteran Dejan Vinčić, ki je pred kratkim podpisal za Alpacem Kanal, in Jani Kovačič, ki si ga je zaradi izvrstnih predstav v zadnjih letih prijel nadimek Minsiter za obrambo.

Ne smemo pozabiti niti na Dejana Fabčiča, ki se že od konca lanskega leta intenzivno pripravlja na borbo za medaljo v paralokostrelstvu.

Dejan Fabcic Rotterdam
Foto: Facebook/Dejan Fabčič
Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kako čezmejno somestje diha s filmom? V ponedeljek po 11. uri!

Preberi več

Tinder: Ključ do srca? Četrtek po 11.00 uri

Preberi več

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down