Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Pred zelo pomembnima tekmama v taboru slovenske reprezentance znova tudi Miha Zajc

Untitled Design (82)
Foto: Facebook/Miha Zajc

Slovenska nogometna reprezentanca je pred zelo pomembnima, morda celo ključnima tekmama v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo prihodnje leto v Nemčiji. V soboto se bo v razprodanih ljubljanskih Stožicah merila s Finsko, v torek pa v Belfastu s Severno Irsko.

Pomemben del izbrane vrste je ponovno tudi Šempeterc Miha Zajc, ki se je v zadnjem času boril s poškodbo, slednja pa je sanirana, tako da je z mislimi že pri načrtu, kako se Fincem maščevati za poraz z 2:0 na začetku poletja v Helsinkih.

''Ogledali smo si prvo tekmo, jo analizirali, videli smo, kje smo delali napake. Tega ne smemo ponoviti in moramo se dobro pripraviti. Fokus je na prvi tekmi in da odigramo najboljše, kolikor lahko,'' je dejal 29-letni vezist turškega Fenerbahčeja, ki spada med izkušenejše člane izbrane vrste, za katero je na 38 tekmah dosegel 8 zadetkov.

Po tem ga s sotrpini čaka še eno, novembrsko reprezentančno okno, v katerem se bo Slovenija borila v gosteh pri Dancih in doma proti Kazahstanu. Zaveda se, da imajo edinstveno priložnost, da svojo državo popeljejo na njeno četrto veliko tekmovanje v zgodovini, sicer drugo evropsko prvenstvo.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kako doživeti advent z Martinom Golobom, v četrtek

Preberi več

Trajno travinje: ovira za priključitev na namakalni sistem? To sredo, ob 11h.

Preberi več

NAGRADNA IGRA: Miklavž na Radiu Robin

Preberi več

Dobre zgodbe tedna. Petek po 11. uri

Preberi več
Ne zamudi
Pokrovitelji
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down