Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško

Po dobrih pripravah Ana Bucik pričakuje vrhunsko sezono

Smučarji že odštevajo do začetka nove sezone svetovnega pokala, kjer bo nastopila tudi goriška alpska reprezentantka Ana Bucik, ki si je že zagotovila nastop na februarskih olimpijskih igrah v Pekingu.

Z lansko sezono je zadovoljna, saj je bila točkovno najuspešnejša, za novo pa je trenirala v Evropi in se še posebej posvetila tehniki.

Prva tekma je na sporedu čez tri tedne. Čeprav so v ekipi, ki ostaja skoraj nespremenjena glede na preteklo sezono, razmišljali tudi o kombinaciji, bo Bucikova ostala osredotočena na slalom in veleslalom.

Ana Bucik bo vsaj še eno leto nosila čelado Mebla Jogi, ki ostaja njen podpornik. Direktor goriškega podjetja Meblo INT Rok Lozej:

Lozej jo je navdušil tudi nad kolesarjenjem, sicer pa ostaja „blagovna znamka“ Smučarskega kluba Gorica in velik motivator za mlajše smučarje, kot je povedal predsednik kluba Goran Miškulin.

28-letna Novogoričanka je veliko trenirala skupaj z Ajdovko Andrejo Slokar, čeprav ima slednja svojo ekipo, a je konkurenca na treningu dobrodošla, na tekmah pa si obe želita čim više.

(Foto: Bucikova je Lozeju ob predstavitvi ciljev za novo sezono podarila smučarske palice in rokavice)

Deli z drugimi:
Aktualno

POSLOVNI STUDIO: Marino Furlan, ustanovitelj podjetja Intra Lighting, v ponedeljek po 11. uri!

Preberi več

Anuša Kodelja in Radoš Bolčina o filmski nagradi vesna - ta torek po 11ih!

Preberi več

Dobrodelna turneja Radia Robin

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down