Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Na Krasu doma najboljši balinar v državi, v Ajdovščini pa najboljši ''breaker'' na svetu

Foto Prispevki (26)
Foto: Facebook/Balinarski klub Skala Sežana

Današnji pregled športnega dogajanja zadnjih nekaj dni sestavljajo same fantastične novice!

Odbojkarice novogoriškega GEN-I Volleyja še naprej meljejo svoje nasprotnice. Včeraj so v domači dvorani OŠ Milojke Štrukelj na primorskem derbiju s 3:0 premagale igralke Luke Koper in si priigrale že šesto zmago na sedmi prvenstveni tekmi v tej sezoni.

Igralka Ana Žigon je po srečanju dejala: ''V tekmo smo vstopile suvereno in motivirano ter pokazale, česa smo sposobne. Kljub preveč napakam v drugem nizu smo zborbale in igrale kot ekipa. Vidi se, da zelo trdno treniramo in smo vesele še ene zmage ter pomembnih 3 točk.''

Varovanke Vasje Samca Lipicerja so še zmeraj na visokem drugem mestu in zaostajajo le za kamniškim Calcitom, naslednja tekma pa jih čaka v soboto v Ankaranu. Odbojkarji AlpaCem Kanala bodo svojo prvo zmago prav tako iskali v soboto doma in prav proti Calcitu.

Foto Prispevki (28)

Pri Balinarskem klubu Skala Sežana se lahko pohvalijo z državnim članskim prvakom v igri posamezno. To je postal klubski novinec Marko Švara: ''Vsekakor sem s tem rezultatom oz. dosežkom zadovoljen. To je odraz dela oz. časa, ki ga vlagam v balinanje. Lahko bi rekel, da je to delo več let. Po tolikem času mi je uspelo oz. se mi je povrnilo.''

Švara, ki je še lani branil barve Hrasta iz Kobjeglave, je zmagal v konkurenci kar 32 tekmovalcev. Je v širšem izboru slovenske reprezentance, kjer si tudi želi ostati, na prihodnjih tekmovanjih pa cilja na še kakšno zmago.

Foto Prispevki (27)

Pred kratkim je potekalo svetovno prvenstvo v IDO plesih na Poljskem. Zelo je navdušil Jon Ličen iz Ajdovščine, sicer član plesnega kluba Tial iz Grosupljega, ki trenira v skupini Funky Rockerz in ki je v konkurenci break dance dvojic, skupaj s Pinom Mačiničem, osvojil naslov svetovnega prvaka v kategoriji mladincev. Poleg tega je poskrbel še za drugo mesto v solo točki ter za tretje mesto s skupino Funky Rockerz. Dobro so nastopili tudi plesalci in plesalke Plesnega centra ADC in Plesnega kluba EL1.

Foto Prispevki (29)
Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kako čezmejno somestje diha s filmom? V ponedeljek po 11. uri!

Preberi več

Tinder: Ključ do srca? Četrtek po 11.00 uri

Preberi več

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down