Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Na domačem spektaklu ajdovske rokometašice do brona!

V Športnem centru Police v Ajdovščini se je v soboto in nedeljo odvijal rokometni spektakel. Turnir najboljših 4 ekip ženskega rokometnega pokala je privabil veliko množico ljudi, ki so navijali za domači Mlinotest.

Varovanke Jana Žbogarja so na koncu osvojile tretje mesto: ''Res je bilo super, super organizacija, polna dvorana, imeli smo ogromno podpore, tako da smo mogoče bili po polfinalni tekmi s Krimom malček razočarani. Ampak mislim, da smo pokazali, da smo vedno motivirani, da znamo pozabiti poraze in da gremo iz tekme v tekmo ter vedno na zmago. Danes smo tudi maksimalno odigrali in mislim, da je bil to lep zaključek.''

Pokalno tekmovanje so osvojile rokometašice ljubljanskega Krima, ki so v polfinalu ugnale prav Ajdovke. Srebro je pripadlo Izoli, ob že omenjenem tretjem mestu za Mlinarke so na četrtem pristale igralke Logatca.

Časa za počitek ni na pretek, saj se že prihajajoči konec tedna nadaljuje končnica državnega prvenstva. To je lepa priložnost, da se Ajdovke Krimu maščujejo za poraz v pokalnem polfinalu: ''V nedeljo imamo spet derbi s Krimom, tokrat v Ljubljani. Spet se bomo poskušali pokazati v najboljši luči in jih napasti tako kot vedno. Ne popuščamo, vsaka tekma je zgodba posebej in mislim, da s tako miselnostjo lahko tudi napreduješ.

Kot še dodaja strateg Žbogar je prvenstveni cilj drugo mesto, do katerega njegove varovanke loči le še ena zmaga.

(Foto: Facebook/ŽRK Mlinotest Ajdovščina)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Končno do vode iz Mrzleka - to sredo - takoj po 11.!

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down