Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Miran Srebrnič se vrača na klop Gorice

Nogometno društvo Gorica je po izpadu iz prve v drugo ligo zavita v tančico skrivnosti. Vendarle je znano, kdo bo vodil člansko moštvo v novi drugoligaški sezoni. Taktirko vrtnic ponovno prevzema Miran Srebrnič, ki je danes ekipo pozdravil na prvem treningu.

''Vse skupaj je v fazi konstrukcije, tudi sam sem bil za delo glavnega trenerja potrjen šele včeraj. Zgodba je po izpadu v drugo ligo nova, spet je treba začeti znova. Moje mnenje je, da smo malo zamudili pri vsemu skupaj, kajti čez dober mesec bo prvenstvo že v teku. Treba je na hitro sestaviti moštvo, jaz upam, da bomo pri tem uspešni. Treba je dobiti igralce, ker tudi druga liga, to smo dali skozi, ni tako enostavna. Moramo ustvariti jedro ekipe, moja ideja sicer je, da bi sestavili vsaj ogrodje s fanti iz domačega okolja in potem privedli kakšnega igralca na posojo, tako da ne bi bilo neke nuje za prvo ligo, ampak da se začne neka nova zgodba in da se naredi temelje za naprej,'' je povedal Srebrnič.

Kot je že legenda goriškega nogometa sama dejala, je odprtih še precej vprašanj glede igralskega kadra, saj nekaterim nogometašem pogodba poteče s koncem junija, veliko igralcev pa je klub že zapustilo.

Gorica sicer svojo uradno pot odpira 29. julija na gostovanju v Grosuplju.

(Foto: Foto Lado Nova Gorica)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

STARTUP STUDIO: Matija Klinkon

Preberi več

Radio Robin na Goriškem teku in hoji za upanje

Preberi več

RADIO ROBIN V ŽIVO NA INCASTRI 2023

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down