Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Letos več sredstev za ajdovski šport

Andrejka (1)

Na zadnji seji Občinskega sveta Občine Ajdovščina je bil sprejet Letni program športa v občini Ajdovščina. Več sredstev se namenja investicijam v športne objekte, pa tudi programom. Pri nastanku dokumenta je sodelovala tudi Športna zveza Ajdovščina.

Predsednik Miloš Popovič:

Med investicijami se največ sredstev namenja za izgradnjo gimnastične dvorane ter razsvetljavi nogometnega stadiona. Precej sredstev se usmerja v podeželsko športno infrastrukturo: zaključuje se gradnja Športnega parka Vrtovče, nadaljevalo se bo urejanje Športnega igrišča Selo, izdelani bodo projekti za športno igrišče ob šoli v Budanjah, sredstva se namenja izgradnji pomožnih objektov ob skakalnici Kovk, v Športnem parku Predmeja se bo urejalo objekte, športne pomožne objekte se bo nameščalo v Športnem parku na Colu, izdelana bo projektna dokumentacija za Športni park Dolga Poljana, začenja se gradnja Športno rekreacijskega objekta v Skriljah, urejalo se bo dokumentacijo za legalizacijo Športnega parka Grbavica na Ustjah, popravljalo se bo telovadnico v Črničah in še bi lahko naštevali.

V ajdovski Športni zvezi si želijo, da bi vsa omenjena infrastruktura živela, bila uporabljena ter seveda ustrezno vzdrževana.

Za konec povejmo še, da so bili preko participativnega projekta Moja pobuda izglasovani naslednji projekti, ki bodo izvedeni že v letošnjem letu: urejanje Športnega parka Tiha dolina, ploščad in plezalna stena na Športnem igrišču Col, naprave za rekreacijo na prostem v Selu in okolici.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kako pa kaj zdravje v Novi Gorici? V ponedeljek po 11. uri

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down