Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Leto 2022 rekordno za šport v Občini Vipava

V petek so v vipavskem kulturnem domu podelili priznanja športnikom v Občini Vipava, ki so se najbolj izkazali v preteklem letu. Podeljenih je bilo kar 33 nagrad, od tega 16 malih plaket, 7 srednjih in 4 velike ter 5 malih statuv in 2 veliki.

''Letošnje število nagrajencev je bilo največje v vseh 6 letih, odkar Športna zveza Vipava podeljuje priznanja. Slednja se podeljuje glede na uspehe, več kot je uspehov, več je priznanj. Letos je bilo precej uspehov in temu primerno so bila podeljena tudi priznanja. Poleg njih pa podelimo še statue za delo v športu,'' pove Jožko Petrič, podpredsednik Športne zveze Vipava.

Izbor je bil zelo pester, saj so bili med nagrajenci nogometaši, košarkarice, plesalci, tekači, tenisači in kolesarji, tudi paraolimpijec. ''Mislim, da se šport v Vipavi razvija glede na to, da imamo infrastrukturo urejeno. Obnovili so igrišča na vojaškem stadionu, obnovili so igrišče pred osnovno šolo. Sicer manjka še večja dvorana za košarko, ostalo je dokaj pokrito,'' zaključi Petrič.

Najvišji nagradi, to sta veliki statui, ki obeležujeta več kot tridesetletne uspehe na področju športa, sta prejela nekdanji nogometaš Primorja in sedanji trener Vipave Aleš Kodelja in Miloš Mislej, ki je uspehe beležil pri balinanju.

(Foto: Facebook/Miran Mullner)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

PRVI POPRI FESTIVAL PODJETNOSTI IN PODJETNIŠTVA MLADIH SLOVENIJE

Preberi več

KORAKI DO USPEHA: Tina Novak Samec in Jure Štekar

Preberi več

Dobre zgodbe tedna - petek po 11.uri

Preberi več

NAGRADNA IGRA - Brez katere jedi ni velike noči?

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down