Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Se sestavlja ekipa za vrh? V Kanal se vrača tudi reprezentant Dejan Vinčić!

Dejan Vincic Vrnitev V Kanal

Po vrnitvi trenerja Gregorja Jerončiča in prihodu njegovega sina Roka v ekipo slovenskega odbojkarskega prvoligaša Alpacema iz Kanala je klub sporočil še eno udarno novico. V Posočju bo v novi sezoni - prvič po 16 letih - zaigral tudi reprezentant Dejan Vinčić!

Vinčić je eden najuspešnejših slovenskih odbojkarjev vseh časov. V svoji karieri je osvojil številne lovorike, tako za slovenske kot za tuje klube, najbolj ponosen pa je seveda na vse prigarane medalje, ki jih je osvojil s slovensko reprezentanco. Zadnja (bronasta) se je okrog njegovega vratu lesketala po lanskem evropskem prvenstvu, ko je bil Vinčić eden glavnih ''krivcev'' za odlično tretje mesto.

Rojen je v Slovenj Gradcu, igral je na Poljskem, v Turčiji, Franciji, Rusiji, Nemčiji, Romuniji, a glede na to, da si je v Novi Gorici ustvaril dom in družino, je z Goriško zelo povezan. V mestu vrtnic vsako leto organizira tudi svoj zelo prepoznaven odbojkarski kamp.

“V Kanal sem res prišel z največjimi ambicijami in največjim možnim entuziazmom, da pomagam pripeljati klub tja kamor sodi,'' je dejal za klubska socialna omrežja.

Prihod kvalitetnega organizatorja igre je jasen pokazatelj, da si Alpacem Kanal želi vrnitve na stara pota in naskokovati sam vrh državnega prvenstva. V klubu so prepričani, da bo Vinčić s svojimi izkušnjami, znanjem in talentom pomembno prispeval k uresničevanju teh ambicij.

“Dejan je naši zgodbi dal verodostojnost in počaščeni smo, da verjame v naše cilje,'' pa je z zadovoljstvom povedal novi direktor kluba Hinko Gorjup.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kako čezmejno somestje diha s filmom? V ponedeljek po 11. uri!

Preberi več

Tinder: Ključ do srca? Četrtek po 11.00 uri

Preberi več

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down