Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Goriške strele poletele na zmagovalnih krilih

V novogoriški športni dvorani že dolgo ni bilo tako bučno kot na sobotni tekmi odbojkaric Gen-i Volley, ki so gostile ekipo SIP Šempeter. Domačinke so po izgubljenem prvem nizu osvojile naslednje tri in se po seriji porazov veselile že tretje zaporedne zmage, potem ko sta pred tem padla Krim in Maribor. Trenerka Majda Čićić:

Tudi igranje pred televizijskimi kamerami je bilo za nekatere mlade Goriške strele nova izkušnja in dodaten pritisk, a so se na koncu veselile novih treh točk, h katerim je prispevala tudi Selena Leban:

Ta teden se Genijevkam nasmihajo nove točke, saj se bodo dvakrat srečale z zadnjeuvrščeno ekipo na prvenstveni lestvici, ki v tej sezoni še ni okusila zmage, to so Koprčanke pod vodstvom nekdanjega trenerja Novogoričank Miodraga Stojakoviča. V četrtek bodo odigrale zaostalo tekmo v Novi Gorici, v soboto pa odhajajo na Obalo.

Praznih rok pa so se iz Maribora vrnili kanalski odbojkarji, ki so na derbiju 11. kroga povedli, a so nato vajeti prevzeli gostitelji. Center Salonita Jakob Kavčič je po porazu s 3:1 povedal:

V soboto čaka Kanalce še zadnja prvenstvena tekma v tem letu. Na obračun za trenutno tretje mesto prihajajo Kamničani, ekipo Salonita pa čaka še zaključni turnir Pokala Slovenije.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Ne vem, kaj naj z otrokovo jezo in agresijo – četrtek na Robinu

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down