Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Gorica bo zbirala donacije za svojega igralca

Čez vikend je v Brdih na tekmi zahodne skupine tretje nogometne lige vsem zastal dih. Nogometaš Gorice Samuel Ebuka Obi, ki se v Brdih mudi na posoji, se je sredi drugega polčasa kar naenkrat zgrudil. Hitra intervencija trenerja in nekdanjega reprezentanta Andreja Komaca in fizioterapevta Jošta Ferfolje je pripomogla, da je bilo kar 15-minutno oživljanje naposled uspešno.

Po nekaj dneh se 19-letni Nigerijec, ki so ga nemudoma odpeljali v šempetrsko bolnišnico, po besedah športnega direktorja Gorice Admirja Kršića, počuti dobro: ''Hvala bogu dogodek na njem ni pustil trajnih fizičnih posledic. Obi je še vedno v bolnišnici v Šempetru, danes bo v Ljubljani prestal magnetno resonanco srca, izvidi katere bodo podrobno povedali, kakšna je situacija.''

Še enkrat več se je pokazalo, da hitro ukrepanje res lahko reši življenje. Se je pa Gorica odločila, da bo zbirala donacije. Tako bo ves izkupiček s tekme proti sežanskemu Taboru prihodnji petek šel v sklad za Obijevo zdravljenje. Če bi kdo rad daroval že pred obračunom, ste vljudno vabljeni, da na račun, ki ga najdete na klubski spletni strani, darujete želeni znesek.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

KORAKI DO USPEHA: Tina Novak Samec in Jure Štekar

Preberi več

Dobre zgodbe tedna - petek po 11.uri

Preberi več

NAGRADNA IGRA - Brez katere jedi ni velike noči?

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down