Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Andreja Slokar se vrača: ''Poškodba kolena je sanirana!''

Že smo napovedali začetek nove sezone alpskega smučanja 28. oktobra v avstrijskem Soeldnu, zelo pa nas veseli, da bo poleg Novogoričanke Ane Bucik Slovenijo zastopala tudi Ajdovka Andreja Slokar, ki je celotno lansko sezono izpustila zaradi poškodbe kolena.

''Poškodba je sanirana. V bistvu se nisem želela niti vrniti na sneg, dokler moje koleno ni bilo res v redu,'' je dejala Slokarjeva.

Mučno zimo je že pozabila, sedaj je osredotočena na novo. Tudi 26-letnica opozarja na težave, ki so jih v slovenski reprezentanci imeli pri iskanju brezhibnih pogojev za treninge med pripravljalnim obdobjem, je pa priprave v Argentini, tako sama pravi, oddelala dobro: ''Res sem zadovoljna s tem, kar smo naredili. Trenirali smo res veliko in opravili veliko količino treningov. To je stvar, ki mi je res manjkala in mi še zmeraj manjka.''

Na novo sezono je pripravljena, vendar ne zna še oceniti, kje je po težki poškodbi njen domet. Po enoletnem premoru ji lahko le zaželimo dobrodošlico nazaj na bele strmine in obilo sreče.

Več od pogovora z Andrejo Slokar pa lahko slišite v ponedeljkovi športni rubriki.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down