Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Ajdovce bo po odhodu Lučića vodil Božič

Ajdovski drugoligaš Primorje je po sporazumni prekinitvi pogodbe z Borivojem Lučičem našel novega stratega, in sicer v mesto burje prihaja Igor Božič, ki je nazadnje vodil sežanski Tabor.

„V klubu smo po preteku dogovora s koncem jesenskega dela z g.Lučičem se odločili, da zgodbe ne nadaljujemo in si poiščemo novega članskega trenerja,“ pravi športni direktor Primorja, Erik Kalin.

Ajdovci so uvodni del prvenstva pričeli zelo solidno in se držali na 3. mestu, nato pa je sledil niz slabših predstav, tako da jesenski del tekmovanja zaključujejo na 9. mestu. Ponovno naj bi trend navzgor tako skušal obrniti 44-letni Božič. „Z veseljem sporočamo, da smo se odločili za Igorja Božiča, Izolana, ki ima kar nekaj izkušenj tudi na prvoligaški sceni, verjamem, da bo dobro vodil ekipo v spomladanskem delu prvenstva in verjamem, da bo ekipa še boljša. Želja je, da smo v vrhu drugoligaške konkurence in s tem naredimo korak naprej glede na prejšnjo sezono.“

Novi trener bo pričel z delom 15. januarja, ko ajdovski nogometaši pričenjajo s pripravami. Božič je med drugim deloval kot glavni trener mladinskih selekcij in opravljal vlogo vodje akademije FC Koper. V prvi ligi je izkušnje nabiral v Olimpiji in Kopru, ko je bil pomočnik trenerja Rodolfa Vanolija, s katerim sta leta 2015 osvojila pokal Slovenije in superpokal.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kaj je potrebno storiti ob prejemu informativnega izračuna dohodnine? Sreda na Robinu!

Preberi več

Finale POPRI odpira vrata javnosti

Preberi več

KORAKI DO USPEHA: Tina Novak Samec in Jure Štekar

Preberi več

Dobre zgodbe tedna - petek po 11.uri

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down