Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Namesto Koloseja prihaja Boscarolova Odiseja

Ajdovska družba Boscarol je od stečajnega upravitelja tudi uradno prevzela kompleks ljubljanskega Koloseja, je danes sporočil direktor Ivo Boscarol. Z namenom preurejanja se Kolosej s četrtkom do nadaljnjega zapira, poslavlja pa se tudi dosedanje ime. Po sanaciji in umestitvi novih vsebin se bo kompleks namreč imenoval Odiseja.

Družba Boscarol je bila najprej uspešna na javni dražbi, ki se je odvijala lanskega septembra, za prevzem Koloseja pa je morala počakati še na pravnomočnost prodajne pogodbe in na sklep o izročitvi nepremičnine. V času omenjenih postopkov se je novi lastnik Ivo Boscarol o novih vsebinah pogovarjal z novimi ponudniki.

pravi Ivo Boscarol, ki podrobnosti o novih vsebinah sicer še ne razkriva, namignil pa je da bo Odiseja ponujala vsebine za različne uporabnike:

Našteva Boscarol in dodaja, da se v tem trenutku s ponudniki še pogovarjajo o podrobnostih, zato sedaj tudi še ne more napovedati točnega odprtja Odiseje, več naj bi bilo znanega jeseni, ko naj bi predstavili vsebine in informacije glede začetka obratovanja.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Maks - ne le knjigarna in kavarna, v torek po 11. uri!

Preberi več

Boscarol začenja novo podjetniško zgodbo: pridelavo mesa v laboratorijih. V ponedeljek po 11. uri!

Preberi več
Oglasi
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down