Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Strategijo razvoja lahko ustvarjamo vsi

V teku so aktivnosti na področju izvajanja programa lokalnega razvoja, ki sodi v sklop lokalne akcijske skupine LAS v objemu sonca za naslednja štiri leta. Tudi v tem, že tretjem programskem obdobju se pripravlja strategija razvoja, kot izhodišče za razpise LAS od leta 2024 dalje, za kar bo na voljo okrog 2 mio € sredstev. Fabijana Medvešček, vodja oddelka lokalnega razvoja

RRA Severne Primorske, kot vodilni partner zato vabi na delavnice, na katerih bodo zainteresirani lahko predlagali in pomagali soustvarjati realno strategijo razvoja, sodelujejo pa lahko tudi s projektnimi idejami, kako spremeniti lokalno okolje na bolje.

Prva delavnica za pripravo strategije in oblikovanje predlogov projektov bo že v četrtek 4. maja ob 17:00 uri v prostorih Mestne občine Nova Gorica. Sledijo še tri, z željo, da bi se čim več ljudi odzvalo in pomagalo pri pripravi strategije, ki bo zaključena do konca julija letošnjega leta, v začetku prihodnjega, pa se lahko pričakuje prvi javni poziv za sofinanciranje projektov.

Datumi in lokacije delavnic:

četrtek 4.5.2023, 17.00 ura Mestna občina Nova Gorica, ponedeljek 8.5.2023, 13,00 ura, Mestna občina Nova gorica, ponedeljek 8.5.2023 ob 17,00 uri KD Bukovica, sreda 10.5.2023 17,00 ura, Vila Vipolže.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

KORAKI DO USPEHA: Tina Novak Samec in Jure Štekar

Preberi več

Dobre zgodbe tedna - petek po 11.uri

Preberi več

NAGRADNA IGRA - Brez katere jedi ni velike noči?

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down