Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Vizija in načrti regijske bolnišnice - to sredo takoj po 11.!

...postati vse bolj sodobna, visoko strokovna in poslovno uspešna bolnišnica, v slovenskem in čezmejnem prostoru prepozvnavna po odličnosti, kakovosti in razvojni naravnanosti - takšna je vizija Splošne bolnišnice "dr. Franca Derganca" Nova Gorica. Kako do te vizije, kje so trenutno največje ovire in kje priložnosti, o tem v osrednjem delu tokratne oddaje, ko bomo preverili tudi, kje so najdaljše čakalne vrste in kako nameravajo v novem letu nadnje.

Finančna strokovnjakinja Ana Vezovišek nam bo v sredini svetovala, katere korake upoštevati pri nakupu prazničnih daril, da januarja ne bomo imeli slabe vesti. Katere so najpogostejše napake, ki jih naredimo in kako se upreti skušnjavi, ko stojimo pred bogato obloženimi policami? Pomembno je narediti nakupovalni načrt, kaj ta vsebuje, slišite v zaključnih minutah oddaje.

Uvodoma pa najprej o pokih. Trenutek veselja se lahko kaj kmalu sprevrže v doživljensko obžalovanje. Kaj paziti, če se res ne gre upreti pirotehničnim izdelkom, tudi o tem v tokratni sredi, takoj po 11.!

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down