Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije letos obeležuje 30. obletnico včlanitve v svetovno združenje ASI - Association de la Sommellerie Internationale. Kaj se je v teh letih spremenilo na področju pivske kulture, katere vrline odlikujejo dobrega sommelierja in kako zaželen je dandanes poklic sommelierja, o vsem tem spregovorimo s predsednikom Društva Valentinom Bufolinom, z nami bosta tudi podpredsednik in častni predsednik Društva Ivan Peršolja ter kot poseben gost jubileja, ki so ga v četrtek obeležili na Zemonu, Raimonds Tomsons, najboljši sommelier sveta.
Pomagali bomo pri popravnih izpitih, pri iskanju prve zaposlitve ali pa pri uresničevanju vaših sanj, pravijo na Ljudski univerzi Ajdovščina, kjer izvajajo program PUM-O+. Slišali bomo, katere so prednosti programa in kaj je v ospredju programa, v katerem je sodelovalo že preko 800 mladih iz celotne regije. Bodite z nami tudi ta torek, takoj po 11!