Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Motokrosi: številne težave, ker prog na Goriškem ni. Ta torek, takoj po 11. uri.

Motocross Canva Za Splet

Ta torek se bomo dotaknili problematike motokrosistov. Ljubiteljev te športne discipline v naši regiji namreč ne manjka, veliko od njih se tudi v domačem okolju preizkuša v vožnji z motokrosom. Obenem pa tudi težav ne manjka: pritožujejo se lastniki zemljišč, ki se soočajo s škodo na svojem imetju, vožnja v cestnem prometu pa za to vozilo ni dovoljena, saj motokrosisti lahko adrenalin tega športa preizkušajo le na za to posebej urejenih progah.

Katerim prekrškom gredo naproti motokrosisti, ki se vozijo izven urejenih prog, kaj je potrebno za ureditev proge, na kakšne težave so naleteli v društva Gas Vrtejba, bomo osvetlili ta torek na Robinu.

Bodite z nami takoj po 11. uri.

V oddaji predstavimo tudi projekt SPRETNO(RA)STI, ki je v letošnjem letu stopil v svojo tretjo in zaključno fazo. Multidisciplinarni in izobraževalni program postavlja osebno in profesionalno rast posameznika kot osnovo za uspeh in je osredotočen primarno na oblikovanje skupin mladih, ki bodo opolnomočeni za uspešno delo v ustanovah, društvih, podjetjih, kulturnih in drugih organizacijah slovenske narodne skupnosti v Italiji.

Izobraževanja v sklopu 3. faze programa Spretnorasti smo poimenovali »Akademija osebnih in poslovnih kompetenc«, ki predstavlja celovit sistem znanj za doseganje osebne in profesionalne uspešnosti posameznikov. O poteku in ciljih tudi v torkovi oddaji.

(foto: Canva)

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kako pa kaj zdravje v Novi Gorici? V ponedeljek po 11. uri

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down