Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Kaj je potrebno storiti ob prejemu informativnega izračuna dohodnine? Sreda na Robinu!

Untitled Design 2024 03 29t103552.495

V sredini oddaji bomo spregovorili o tveganem pitju alkohola in predstavili priložnosti, kako se izviti iz primeža odvisnosti. Na NIJZ OE Nova Gorica izpostavljajo: „ Če piješ manj ali nič, je tebe več za vse!“ Ob Dnevu brez alkohola vabijo k skupnemu raziskovanju našega odnosa do alkohola.

NIJZ letos že šestič organizira dogodek Dan brez alkohola v vseh regijah v Sloveniji, kaj pripravljajo v sklopu dogodka v Novi Gorici, na Bevkovem trgu, v ponedeljek 8. aprila, povemo v sredo na Robinu!

Spomnili vas bomo tudi na to, da je Finančna uprava RS odpremila prvi sveženj informativnih izračunov dohodnine za leto 2023. Pri mnogih zavezancih se pojavlja vprašanje kaj je potrebno storiti ob prejemu informativnega izračuna, na kakšen način in do kdaj lahko podajo ugovore, do kdaj morajo poravnati doplačilo dohodnine in seveda kdaj lahko pričakujejo vračilo preveč plačane dohodnine.

Na vsa vprašanja odgovorimo v sredini oddaji, ki jo začenjamo po prenovljenih poteh parka vile Rafut. Nekdaj zaraščene poti in detajli, so sedaj očiščeni in urejeni, v več kot sto letnem parku pa je tudi nekaj novih zasaditev in čisto sodobnih elementov. V oddaji pojasnimo, kdaj je park odprt in kako ga lahko obiščete.

Bodite z nami med 11:00 in 12:00 uro!

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kako pa kaj zdravje v Novi Gorici? V ponedeljek po 11. uri

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down