Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Bingo sredi koncerta? To sredo o željah po novem kulturnem centru

V novogoriškem Kulturnem domu si že od odprtja prostorov na sedanji lokaciji želijo v nove prostore. Zakaj je po mnenju pobudnikov primerna le novogradnja, kam bi umestili nov center in zakaj je leto 2025 priložnost, da se stori konkretnejši korak v smeri novega centra - Odzivamo se to sredo, med 11. in 12.!

V uvodnih minutah bomo pred mikrofon povabili vipavskega župana Antona Lavrenčiča. Ob občinskem prazniku bo razkril, kaj je zaznamovalo minulo leto in kakšni izzivi čakajo Vipavce v prihodnje.

V rubriki Morda vam pride prav se posvetimo dohodnini: Finančna uprava je zavezancem za dohodnino izdala in 31. maja odpremila drugi sveženj informativnih izračunov dohodnine za prejšnje leto. Mnogim zavezancem se pojavljajo vprašanja, kaj morajo storiti po prejemu informativnega izračuna dohodnine, kdaj, do kdaj in kako podajo ugovore zoper izračun ter na kakšen način lahko poravnajo doplačilo dohodnine. O tem nas bo seznanila finančna kontrolorka višja svetovalka Finančnega urada Nova Gorica, gospa Alenka Bevk.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kaj je pripomoglo k uspešni intervenciji tokratnega požara na Krasu? To sredo, takoj po 11.!

Preberi več

Prihaja poletna edicija VIP voditeljev! Ta torek, med 11. in 12.!

Preberi več

Tinder: Ključ do srca? Četrtek po 11.00 uri

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down