Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Vreme je tokrat ugodilo: jutri pustovanja za najmlajše po celi Severni Primorski

Zupan Sepmeter (4)
Foto: Krajevna skupnost Nova Gorica

Jutri se pripravlja pustovanje za najmlajše na Bevkovem trgu v Novi Gorici, na Lavričevem trgu v Ajdovščini, v Posočju in na Krasu.

Kaj vse se bo odvilo v Novi Gorici, nam razkrije Romina Kerševan iz novogoriškega Mladinskega centra, ki v sodelovanju z Mestno občino in tamkajšnjo krajevno skupnostjo dogodek tudi organizira: ''Pričnemo že dopoldne, in sicer od 10-ih do 12-ih bo ekipa Fuldoro poskrbela za najmlajše z animacijo, ki so jo poimenovali Klovnesa Pesa in pomočnica Lubenica. Popoldanski del pa se bo pričel ob 16-ih s pustnimi karaokami, da malo segrejemo ozračje, ob 16.30 pa sledi nastop Dejan Dogaja Banda.''

Nagradili bodo tudi najlepše maske. Zimo bodo jutri preganjali tudi na Lavričevem trgu v Ajdovščini. Med 16. in 18. uro bodo za smeh in veselje poskrbeli animatorji iz Cirkokroga s svojimi cirkuškimi vragolijami, žongliranjem, igrami in izborom najboljših mask. Pester program z nami soustvarjajo tudi DJ Samo in Medobčinsko Društvo Prijateljev Mladine Ajdovščina.

Pustno rajanje pripravljajo tudi na drsališču v Kanalu, začenja se ob 17. uri z DJ Jankom.

Na jutri je prestavljena tudi 5. Grofova povorka, ki bo pestro in hudomušno zaobjela težave Posoškega turizma ter še dodatno začinila pustno predstavo na starem Tminskem placu. Prav tako se jutri lahko udeležite pustnega dogajanja na placu v Kobaridu.

Med 16.30 in 19. uro se bo pustovalo tudi v telovadnici v Sežani. Obiskovalci bodo lahko uživali v zabavni animaciji, okusnih pustnih dobrotah, ki bodo na voljo na različnih stojnicah, in izboru najboljših mask.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down