Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

V soboto bodo na Lokvah zagnali vlečnico

Snežna odeja je te dni odela tudi Lokve, kjer se je nabralo okoli 25 centimetrov snega. Včeraj je izvajalec že teptal sneg, v soboto pa bodo smučišče in tekaške proge tudi odprli. Če bodo razmere dopuščale, bo smučišče obratovalo tudi med zimskimi počitnicami, takrat so za smučarje pripravili posebno ponudbo.

Sobota bo na Lokvah torej potekala v znamenju odprtja smučišča in pa tudi popoldanskega teka na smučeh v soju bakel, ki ga pripravlja Javni zavod za šport Nova Gorica v sodelovanju z gostilno Winkler in pod budnim očesom skupine Lauf Lokve:

Tekaške proge se pripravljajo, v soboto pa vsi lepo vabljeni, da se predvsem tekači na smučeh udeležite teka v baklah. Poskrbljeno bo za topel napitek v gostilni Winkler, tako da lepo vabljeni,“

pravi direktorica omenjenega zavoda, Aleksandra Fortin.

Smučišče bo od sobote dalje odprto vsak dan med 10. in 16. uro, enako med vikendi in prazniki ter med zimskimi šolskimi počitnicami, seveda, če bodo vremenske in snežne razmere odprtje dopuščale.

Smučišče bo odprto po urniku, ki si ga lahko ogledate tudi na spletni strani. Poudarek bomo dali na šolske počitnice, ko bo zavod v sodelovanju z zunanjim izvajalcem vsem smučarjem, ki bodo kupili smučarsko karto, ponudil eno uro brezplačnega učenja smučanja.“

Cena letošnjih smučarskih vozovnic je nekoliko dražja od lanskih: odrasli bodo za dnevno karto odšteli 10, otroci pa 8 evrov.

Foto: arhiv

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Vzgoja malih otrok z dr. Vesno Vuk Godina. Ta četrtek.

Preberi več

ŠPORTNE IGRE MLADIH IN RADIO ROBIN

Preberi več

Prihaja do razkola v destinaciji Nova Gorica in Vipavska dolina? To sredo med 11. in 12.!

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down