Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

V Ajdovščini nova bančna poslovalnica

V Ajdovščini so danes odprli poslovalnico Addiko banke, že dvajseto v Sloveniji. Nova bančna ustanova je umeščena v pritličje stanovanjsko poslovnega kompleksa, imenovanega C3. Odprtje samo je bilo hitro in enostavno, v skladu s filozofijo banke, ki se osredotoča na hitre in enostavne bančne storitve.

Ne glede na digitalizacijo in spletne storitve odpira nove poslovalnice, predvsem tam, kjer je potreba po bančnih storitvah največja - in razvojni potencial Vipavske doline temu dejstvu zagotovo pritrjuje.
Peter Primc, vodja poslovalnice:


Prihod nove banke v Ajdovščino je pozdravil tudi podžupan občine Matjaž Bajec, saj večja ponudba različnih bančnih storitev in zdrava konkurenčnost med bankami pomenita odlično izhodišče za nadaljnji razvoj gospodarstva in občine nasploh.
Gre tudi za družbeno odgovorno bančno ustanovo, ki podpira pobude za enakopravno in vključujočo družbo, zato so Društvu Sožitje Ajdovščina – Vipava namenili ček za 1.500 evrov. Z odprtjem nove poslovalnice v Ajdovščini so obeležili tudi sedmi rojstni dan Addiko banke.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

V Brdih pričenjajo pomladno sezono doživetij, ta torek po 11h.

Preberi več

Napredki, ki jih pišejo slepi in slabovidni, ta ponedeljek ob 11h.

Preberi več

NAGRADNA IGRA: DAN ŽENA

Preberi več
Oglasi
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down