Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Strokovno vodenje bolnice začasno zaupali Jasni Humar

Z 19. julijem bo v.d. strokovne direktorice šempetrske bolnišnice postala kirurginja Jasna Humar (na sredini). Tako je včeraj soglasno odločil svet zavoda, potem ko na prejšnji seji ni dodelil še enega mandata na tem mestu Dunji Savnik Winkler. Predsednica sveta Metka Jelinčič Maraž (levo na sliki):

Vršilka dolžnosti bo največ leto dni oz. do imenovanja novega strokovnega direktorja, za katerega bo razpis objavljen predvidoma jeseni ali proti koncu leta. Humarjeva ne izključuje možnosti, da bi se nanj prijavila.

Humarjeva, ki je pred 20 leti kot pripravnica delala v bolnišnici v Šempetru, je v slovenjgraški postala predstojnica splošne in abdominalne kirurgije, v Šempeter se je za polni delovni čas vrnila novembra lani, pred tem pa je bila eno leto zaposlena po 40 odstotkov v obeh zavodih. Prvi korak bo pogovor in prva naloga povezovanje ljudi, je zatrdila po včerajšnjem imenovanju:

Bistvenih sprememb in novosti nova v.d. strokovne direktorice ne načrtuje.

V prihodnjih dneh se bo pogovorila tako z odhajajočo strokovno direktorico kot z direktorjem Dimitrijem Klančičem, ki sicer pravkar z razpisom išče pomočnika za upravno-ekonomske zadeve.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Startup studio: Proces inoviranja s Taro Brus

Preberi več

Nasilje otrok in mladostnikov – četrtek po 11.00 uri

Preberi več

Radio Robin na Goriškem teku in hoji za upanje

Preberi več

Incastra: zeleno, trajnostno in digitalno - ponedeljek po 11.00 uri

Preberi več

RADIO ROBIN V ŽIVO NA INCASTRI 2023

Preberi več

DOBRE ZGODBE TEDNA - petek po 11.uri

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down