Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

S prvim januarjem vodenje družbe HIT prevzel Sandi Brataševec

Sandi Brataševec, Predsednik Uprave Družbe Hit

Vodenje družbe Hit je s prvim januarjem prevzel Sandi Brataševec, ki je nastopil polni petletni mandat predsednika uprave največjega ponudnika igralniško-zabaviščnega turizma v Sloveniji z več kot 1500 zaposlenimi.

Brataševec je univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike in magister poslovnih ved z več kot 20-letnimi mednarodnimi izkušnjami na vodstvenih položajih v panogi javne mobilnosti in turizma v družbah Nomago, Avrigo in Izletnik Celje. Je tudi eden od ustanoviteljev družbe Soča Rafting. V družbo Hit prihaja iz družbe Nomago, ki jo je med leti 2018 in 2022 vodil kot glavni izvršni direktor, zadnje leto pa je opravljal funkcijo svetovalca uprave ter predsednika upravnega odbora družbe Nomago Italia. Poleg tega je podpredsednik upravnega odbora Združenja Turističnih agencij Slovenije pri Gospodarski zbornici Slovenije.

Nadzorni svet družbe Hit ga je za predsednika uprave soglasno imenoval 27. oktobra, 22. novembra pa je nadzorni svet na predlog novoimenovanega predsednika podelil mandat še novima članoma uprave Damjani Luin in Danjelu Mlečniku. Slednja bosta mandat nastopila 21. januarja. Kot delavski direktor in še en član uprave bo svoj mandat nadaljeval Alan Bofulin.

Dosedanji predsednik uprave Tomaž Repinc po zaključku mandata ostaja zaposlen v družbi Hit, in sicer kot vodja igralniško-zabaviščnega centra Korona v Kranjski Gori.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down