Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Po odstopu Oseta na čelu Lipice zamenjala njegova namestnica

Holding Kobilarna Lipica ima od včeraj novo direktorico, potem ko je dosedanji direktor Matej Oset odstopil, za kar se je odločil iz osebnih razlogov, so sporočili po seji nadzornega sveta, ki je za njegovo naslednico soglasno imenoval Tatjano Vošinek Pucer, ki bo obenem opravljala tudi funkcijo direktorice odvisne družbe Kobilarna Lipica.

Vošinek Pucerjeva sicer v lipiški kobilarni ni nov obraz, saj je bila doslej namestnica direktorja in vodja službe za finance, računovodstvo in nabavo.

»Družbi bom vodila v smeri priznanja Lipice kot ene glavnih slovenskih turističnih destinacij, kjer je mogoče doživeti petzvezdične butične produkte. S prenovljenim Hotelom Maestoso imamo pomembne načrte, ki primarno vključujejo podaljšanje dolžine bivanja naših gostov, kar bomo dosegli s produkti Kobilarne Lipica, športnimi produkti, kongresnim turizmom in ponudbo v širši okolici Lipice. Nadaljevati želim trend investicij v objekte in infrastrukturo Lipice, zato v prihodnjem letu načrtujemo prenovo velike jahalnice Lipiške jahalne šole in bazenskega kompleksa z wellnessom,« je ob nastopu mandata povedala nova direktorica.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več

Zate dragi moški – četrtek na Robinu

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down