Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Odličnost regijske razvojne agencije ROD Ajdovščina prepoznana in nagrajena na globalni ravni

Rod Ajdovscina Nagrada Zda

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina je na mednarodni trgovski konferenci Go Global Awards, ki je potekala na ameriškem Rhode Islandu, prejela srebrno nagrado v kategoriji Agencija za spodbujanje regijskih investicij leta 2023. Gre za mednarodno združenje različnih deležnikov, podjetij in institucij, ki delujejo na področju promocije in privabljanja tujih neposrednih investicij.

Sigurno omrežje, katerega je vredno, da smo del in s katerega tako mi, Regijska razvojna agencija ROD kot naša regija in konec koncev tudi Slovenija lahko resnično pridobimo lepe povezave, s katerimi si lahko pomagamo v še boljši promociji, v privabljanju investicij, tujih in domačih in prepoznavnosti Slovenije in naše regije do tega poslovnega partnerja,“

Ocenjuje direktorica ROD Ajdovščina, Brigita Habjan Štolfa. Dogodka se je udeležilo skoraj 200 udeležencev iz 81 držav. V kategoriji državnih in regijskih institucij, v kateri je bila agencija ROD Ajdovščina nagrajena s srebrom, pa je bilo 38 konkurentov. Prvo mesto je osvojila agencija iz Rhode Islanda, ki je gostila dogodek.

Zelo smo veseli in ponosni, da so prepoznali naš potencial in naše aktivnosti, ki jih opravljamo zadnja leta, tako za naše območje občine Ajdovščina in za regijo, na tujih trgih in tujih sejmih pa tudi skupaj s Slovenijo,“

pravi direktorica in dodaja, da je nagrada motivacija in potrditev tudi za nadaljnje delo. V tej luči v Ajdovščini že snujejo projekt Park znanja, s pomočjo katerega iščejo strateške partnerje tudi iz tujine, pri prenosu znanja v domače okolje.

Foto: Splet ROD Ajdovščina

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Prihaja do razkola v destinaciji Nova Gorica in Vipavska dolina? To sredo med 11. in 12.!

Preberi več

Koraki do uspeha: Davorin Mesesnel in Rajko Bajc

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down